Car to Door

Serviciul de căutare mașină

Carplazza iti ofera posibilitatea achizitionarii masinilor pe baza de comanda. Iata in ce consta serviciul car to door:

  • Taxa de 99 de lei pentru 10 variante de masini
  • Raspuns rapid (in maxim 24 de ore)
  • Recomandari conform preferintelor selectate (link-uri catre masinile propuse)
  • Verificari avansate

Completeaza formularul online, asigura-ta ca adaugi toate detaliile si preferintele – marca, model, interval pret, specificatii tehnice, iar noi cautam autovehiculul potrivit pentru tine.

In maxim 24 de ore iti transmitem cele 10 variante conform criteriilor selectate. Daca decizi sa achizitionezi o masina dintre cele propuse, iti asiguram serviciul Car to Door, ce include: contactarea vanzatorului si serviciul de transport direct la adresa ta. Comisionul perceput pentru procedura de achizitie si livrare este 3% din valoarea masinii si nu mai putin de 99 euro (nu include constul transportului si taxa de verificare, ce se factureaza separat). Simplu, rapid, gandit pentru tine.


Urmareste-ne

Expertii nostri:

"
Calitatea nu este niciodată un accident; este întotdeauna rezultatul unei intenții înalte.

Cere o oferta de cautare masina

0

ani de experienta

in domeniu

0
Experti
0 k
masini vandute
0
Locatii

Intrebari Frecvente

Prin intermediul serviciului de achitizionare pe comanda, tot procesul de cautare a masinii potrivite se simplifica. Noteaza toate detaliile legate de preferintele tale – marca, model, interval pret, specificatii tehnice, iar noi cautam variante potrivite pentru tine. In maxim 24 de ore vei primi 10 optiuni de masini care se incadreaza profilului creat de tine. 

Achiti 99 de lei si consultantii nostri incep cautarile – tu castigi timp, dar te bucuri totodata de expertiza noastra in materie de cautari. 

La scurt timp dupa completarea formularului de solicitare a serviciului Car to Door, un consultant CarPlazza iti va transmite cele 10 propuneri – link-uri catre masini listate la noi pe website, care bifeaza criteriile tale.

Daca te-ai decis sa cumperi o masina dintre cele 10 variante, iti asiguram serviciul Car to Door. Acesta include: sa contactam vanzatorul pentru a-i comunica faptul ca esti interesant de masina lui si sa-ti asiguram serviciul de transport direct la adresa mentionata de tine. 

Comisionul perceput pentru procedura de achizitie si livrare este 3% din valoarea masinii si nu mai putin de 99 euro (nu include constul transportului si taxa de verificare, ce se factureaza separat). Simplu, rapid, gandit pentru tine.

Serviciile de verificare avansata sunt disponibile la achitarea unei taxe suplimentare. Echipa CarPlazza contacteaza un mecanic pentru a face o verificare a masinii sau poate obtine un raport de verificare autorizat a masinii in tara de provenienta, dupa caz.

Comisionul perceput pentru procedura de achizitie si livrare este 3% din valoarea masinii si nu mai putin de 99 euro (nu include constul transportului si taxa de verificare, ce se factureaza separat). Simplu, rapid, gandit pentru tine.

Bineinteles, daca niciuna dintre propunerile noastre nu se pliaza pe preferintele tale, nu trebuie sa achizitionezi. Cu toate acestea, daca vrei sa primeste alte 10 recomandari, trebuie sa achiti din nou taxa de 99 de lei, pentru alte variante de masini conform detaliilor oferite de tine. 

Clientii care solicita serviciul Car to Door – pachetul de 10 solicitari pot opta pentru una dintre urmatoarele metode de comunicare si contact: e-mail, telefon, WhatsApp. Vezi detaliile in pagina de Contact

Carplazza este o platforma digitala one-stop-shop pentru toti care vand sau cumpara o masina, rapid, fara griji suplimentare. Oferim o gama larga de masini noi si second hand la cele mai mici preturi si garantam servicii ireprosabile pentru clientii nostri.
Copyright © 2023. Toate drepturile rezervate.